Over Alle Relatiegeschenken

alle relatiegeschenken PROMO2000 hoofdkantoor

Allerelatiegeschenken.nl is onderdeel van PROMO2000.nl. PROMO2000 is de overkoepelende naam voor webshops in relatiegeschenken. Wij specialiseren ons in diverse promotieartikelen in specialistische webshops. Deze webshops zijn: Pennenland, Mokkenland, Snoepgoedland, Promotietassenland, USB-land, Sleutelhangerland. En zijn inmiddels uitgebreid met: Promocareland, Aanstekerland, Schrijfmappenland, Geschenkenland. Onze nieuwste aanwinst Promoparapluland. Promo2000 bestaat inmiddels al 16 jaar en groeit nog altijd.

In oktober 2016 is Miss Promo2000 in het leven geroepen. Zij geeft promotie artikelen een gezicht. Wil je meer weten over PROMO2000? Miss Promo2000 legt in het filmpje uit wat wij doen.

Professionele relatiegeschenken

Relatiegeschenken versterken de band met klanten. Ze zorgen  dat je in het geheugen blijft van jouw klant. Bij Promo2000 kan je terecht voor bedrukte en onbedrukte promotieartikelen.

De doelstelling van PROMO2000 is om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken in het maken van een keuze uit het enorme assortiment aan relatiegeschenken.

 

Wij hebben voor jou een selectie gemaakt van leuke producten. De producten zij geselecteerd op kwaliteit en lage prijs. Voor iedere gelegenheid hebben wij een artikel in ons assortiment.

Alle Relatiegeschenken redactie

Het redactieteam bestaat uit een groep jonge enthousiaste mensen, die werkzaam zijn in de branche. Ons team bestaat uit: verkopers, inkopers, marketeers en drukwerkdeskundigen. Wij houden jou op de hoogte houden van trends en nieuwtjes op het gebied van relatiegeschenken. Wij hebben dagelijks contact met afnemers van onze producten en fabrikanten. Wij delen onze kennis en ervaring graag met jou.

Gastredacteur worden op Alle Relatiegeschenken

Ben jij actief in de promotieartikelen branche? Of wil jij jouw ervaring met promotieartikelen delen? Dan is PROMO2000 opzoek naar jou! Wij streven ernaar om voor onze lezers de meest waardevolle content te leveren. Jouw inbreng zorgt voor diversiteit en actualiteit. Wij zullen daarom ook regelmatig artikelen plaatsen van gastredacteurs. Ben jij geïnteresseerd om bij ons een blogartikel te plaatsen? Bekijk dan deze pagina voor meer informatie over gastredacteur worden.

Bekijk een van onze webshops voor de leukste en beste relatiegeschenken.