Word gastredacteur bij ons

Ben jij actief in de relatiegeschenken branche? Of wil jij jouw ervaring met promotieartikelen delen? Dan zijn wij opzoek naar jou! Wij streven ernaar om waardevolle content te leveren voor lezers. Jouw inbreng zorgt voor diversiteit en actualiteit. Wij zullen daarom ook regelmatig artikelen plaatsen van gastredacteurs.

Hoe word ik gastredacteur?

Je kunt jouw blogartikel met foto’s en links sturen naar marieke@promo2000.nl. Wij verzorgen vervolgens de opmaak en laten jou weten wanneer de blog geplaatst wordt. Wij plaatsen artikelen gratis. Als tegenprestatie vragen wij jou om een artikel geschreven door ons te plaatsen in jou blog, of een link op jouw site naar onze webshop te plaatsen. Op deze manier zorgen we samen voor naamsbekendheid en een sterkere positie in zoekmachines. Bekijk al onze gastblogs.

Waar kan ik over schrijven?

Je kunt schrijven over alle ontwerpen die onze onze lezers interesseren. Van informatie omtrent relatiegeschenken, druktechnieken tot ervaringen met relatiegeschenken. Onze blog wordt gelezen door een divers publiek van drukkerijen tot bedrijven die opzoek zijn naar informatie over promotie materiaal. Ook meningen en eigen ervaringen vinden wij waardevol. Op welke relatiegeschenken heb jij bijvoorbeeld de meest positieve reacties op ontvangen? Informatieve en opinie artikelen zijn waardevol voor onze lezers en worden meer gelezen.

Wie zijn mijn lezers?

Onze blog wordt gelezen door geïnteresseerden rondom promotie en marketing van bedrijven en/of merken. Dit kan variëren tussen bedrijven die opzoek zijn naar informatie over relatiegeschenken. Producenten van relatiegeschenken, drukkerijen, fabrieken en inkopers.